top of page
DSC_0409.JPG

Vanliga frågor

 • Hur lång tid tar en beställning?
  Om du önskar dina foton skickade till dig tar det vanligtvis 10-13 arbetsdagar innan du har fått din vara. Om du önskar upphämtning i butik är beställningen vanligtvis klar för upphämtning inom 10 arbetsdagar. Vi kontaktar dig när din beställning är redo för upphämtning.
 • Finns det något öppet köp?
  Vid beställning av foton gäller inte ångerrätten då produkten är “en vara som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel”, enligt kap. 2 §11 i lagen om distanshandel. ​ Om du beställer andra varor så som kalender eller klädesplagg som inte tillverkas på beställning gäller 30 dagars öppet köp. ​ Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara kan vi tyvärr inte erbjuda ångerrätt. ​ Du har inte ångerrätt om: Varan är specialtillverkad. Varan har använts under ångerfristen så att varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. ​ När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. ​ Vill du genomföra en retur kontakta mig på denna länk. Läs alla villkor här
 • Vad finns för fraktalternativ?
  Vi erbjuder följande fraktalternativ: Frakt till Postnord Ombud (99kr) Upphämtning i butik Ljungskile (se adress nedan) (gratis) Observera att tillval: ram endast är tillgängligt för upphämtning i butik. Du betalar avgiften för ramen i butiken när du hämntar dina varor. Adress upphämtning butik: Vällebergsvägen 9, 45930 Ljungskile Öppettider: Måndag-Lördag: 9:30-18:00 Söndag: Stängt Du kommer att få ett sms eller mail när din beställning är redo för upphämtning. (vanligtvis ca 10 arbetsdagar)
 • Hur reklamerar jag en vara?
  Jag eftersträvar alltid högsta kvalitén i allt jag gör. Skulle exempelvis din produkt gå sönder i frakten vänligen kontakta mig.
 • Finns det fler foton?
  Kontakta mig om du har specifika önskemål på motiv. Det kan hända att jag har bilder på det du söker.
 • Kan jag beställa bilderna färdigmonterade i en ram?
  Vi erbjuder montering i ram limmad på kapaskiva (Ej glas). Om du väljer till detta alternativ kan vi inte erbjuda frakt, utan endast upphämtning i butik i Ljungskile. Skriv att du önskar fotot inramat i rutan för anteckningar i kassan och välj fraktalternativ "Upphämtning i butik". Du betalar sedan för ramen i butiken. Priser för inramade foton: 30x30 cm: +199 kr 40x50 cm: +299 kr 50x50 cm: +359 kr 50x70 cm: +349 kr 70x100 cm: +549 kr
 • Kan jag beställa in bild på mitt hus?
  Absolut! Jag utför specialuppdrag. Observera dock att paramotor-flygning är mycket beroende av väder och vind, så att fotografera på specifika datum kan vara svårt att genomföra. Kontakta mig för en förfrågan.
 • Kan jag beställa en högupplöst fil istället?
  Absolut. Kontakta mig och beskriv vad du ska använda filen till så lämnar jag ett kostnadsförslag.

Hittar du inte svar på dina frågor? Vänligen kontakta mig här.

bottom of page